zondag 10 maart 2013

Beroemdheden drinken Exclusive Drinks



Beroemdheden drinken Exclusive Drinks

 

Erg populair blijven de dranken die gedronken worden door beroemdheden uit de film en muziekindustrie. De sterren die de dranken promoten in bijvoorbeeld hun videoclips bereiken dagelijks miljoenen fans. Als fan wil je natuurlijk ook graag beleven wat hun idool drinkt.
Steeds meer artiesten lenen hun gezicht aan een bepaald product of ontwikkelen in samenwerking met drankproducenten zelf hun eigen drankje.

Een recente toevoeging aan het assortiment van Exclusive Drinks is bijvoorbeeld  D'Usse cognac.


D'Usse Cognac 


Drankgigant Bacardi heeft een nieuwe high-end VSOP cognac toegevoegd aan hun portofolio. De nieuwe cognac is in juni 2012 gelanceerd in New York.
Het is een V.S.O.P Cognac, geproduceerd in Cognac (Frankrijk) in Chateau de Cognac, een groot kasteel met veel donkere kelders. Het cognac huis produceert ook Baron Otard cognac.
Niemand minder dan de populaire muzikant Jay-Z hielp bij de lancering van de cognac in zijn 40/40 Club in New York City. De wereldberoemde rapper Jay-Z speelt een zeer belangrijke rol in de nieuwe merkstrategie van 
D'Usse cognac.




Met deze premium cognac zet drankgigant Bacardi de aanval in op de vier grootste cognachuizen namelijk Hennessy, Remy Martin, Martell en Courvoisier.


D'Usse cognac is op dit moment in Nederland en Belgie exclusief te bestellen bij Exclusive Drinks.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten