dinsdag 12 maart 2013

Celebrities en hun favoriete champagne


Celebrities en hun favoriete champagne

 

 


 








Oprah Winfrey - Armand de Brignac champagne


Volgens Forbes was het netto vermogen in september 2012 van Winfrey 2,7 miljard dollar, waardoor ze de rijkste self-made Amerikaanse vrouw is. Haar favoriete Champagne is Armand de Brignac Brut Gold, onlangs vertelde Oprah: "Jay-Z heeft kijk op het bedrijfsleven, een ziel voor poëzie, en een smaak voor luxe. Hij stuurde me deze heerlijke Champagne, en sindsdien heb ik inmiddels al 25 dozen naar vrienden gestuurd. "


Jay-Z - Armand de Brignac champagne


Amerikaanse rapper en producer Shawn Carter, beter bekend onder zijn artiestennaam Jay-Z, had als favoriete champagne Cristal. Tot managing director van Louis Roederer, Frederic Rouzaud, zei dat hij dacht dat de merk associatie met hip-hop "schadelijk" zou kunnen zijn voor de naam van het champagnehuis. Carter vond de reactie van Rouzaud racistisch en brak zijn liefde voor het merk. Zijn aandacht viel op Armand de Brignac en deze champagne viel zo goed in de smaak dat hij tijdens feestjes het liefste een fles van 30 liter ontkurkt.

James Bond - Bollinger champagne


Hoewel de producenten van de laatste Bond-film, Skyfall, ons wil doen geloven dat de Britse spion een Heineken bier drinker is, is Bond voor velen nog altijd een champagne en een vodka-martini man. Bond heeft een aantal favoriete champagne merken, van Taittinger tot Dom Perignon, maar 007 is vooral bekend om zijn voorliefde voor Bollinger champagne. Bollinger werd in maar liefst 12 van de 23 Bond films gedronken.

Jack Nicholson - Veuve Clicquot champagne


Met 12 Oscar nominaties is Jack Nicholson de meest genomineerde mannelijke acteur aller tijden. Hij won de Best Actor Award voor zijn rollen in One Flew Over The Cuckoo's Nest en voor As Good As It Gets. Ook won hij de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn rol in Terms of Endearment.
Maar welke champagne hij dit viert? Zijn favoriete champagne is de non-vintage van Veuve Clicquot.

Mick Jagger - Louis Roederer Cristal champagne


Jagger de zanger en songwriter van de Rolling Stones mag ook graag een glaasje champagne drinken. De band heeft betrekking op de Muddy Waters hit Champagne en Reefer.
Favoriete champagne van Jagger is Louis Roederer Cristal.

Leonardio DiCaprio - Armand de Brignac champagne


Hollywood superster DiCaprio is op dit moment in de bioscopen te zien in de Quentin Tarantino film Django Unchained. DiCaprio is een grote fan van Armand de Brignac, zozeer zelfs dat hij vorig jaar 3 miljoen dollar heeft uitgegeven aan deze champagne voor zijn verjaardag.

Kim Kardashian - Armand de Brignac champagne


Het favoriete drankje van Kim Kardashian is een White Russian, maar als het gaat om de Champagne is het misschien niet verwonderlijk dat ze dure en uitstekende smaak heeft. De favoriete bubbels van de Kardashian's zijn die van Armand de Brignac en ze koos ze ervoor om de Champagne op te dienen tijdens haar huwelijk met basketbalster Kris Humphries in 2011.

Madonna - Krug champagne


Singer, songwriter, actrice en regisseur zijn slechts enkele prestaties van superster Madonna. De best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden, heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen platen verkocht. Madonna onthulde tijdens een recente verschijning in de Ellen DeGeneres Show dat Krug Rose haar favoriete champagne is.

Roger Federer - Moët & Chandon champagne


Vele beroemdheden hebben hun rol opgenomen als ambassadeur voor verschillende champagnehuizen. Tennis superster Roger Federer is sinds kort ambassadeur voor Moët & Chandon champagne. Actrice Scarlett Johanssen was eerder verbonden met Moët en model Claudia Schiffer is eerder verschenen als het gezicht van Dom Perignon.


De meest geliefde champagne onder de sterren is op dit moment zonder twijfel Armand de Brignac.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten