maandag 8 april 2013

DeLeon Tequila

DeLeon Tequila staat bekend om zijn zuiverheid, verfijnde kwaliteit en unieke design geproduceerd in een familiebedrijf met eigen distilleerderij, agave velden en natuurlijke waterbronnen in Purisima del Rincon in de staat Guanajuato, Mexico.




De Zuiverste Tequila!


DeLeon is de zuiverste tequila zoals gedocumenteerd door de Tequila Raad van Toezicht (Consejo Regulador Del Tequila) of CRT op basis van superieure alcohol en methanol niveaus.

Strenge selectie van grondstoffen 


De tequila is samengesteld uit 100% pure agave uit de hooglanden van Purisima del Rincon, Guanajuato, Mexico. Met een zeespiegel van 2.000 m, staat de regio bekend als de rijkste bodem voor agave van Mexico. De agave in deze regio is van nature zoeter, met meer honing, citrus, en bloemige noten. Daarnaast heeft de DeLeon Tequila distilleerderij ook het zuiverste water van heel Mexico, het is tevens het enige tequila producerende bedrijf in de wereld met drie natuurlijke bronnen. DeLeon Tequila is ook het enige merk dat geen chemische kleurstoffen, synthetische smaak weekmakers of versnellers in de tequila bevat. Zelfs geen glycerine, sucrose, eiken extract en karamel smaakstoffen, de vier additieven die vaak gebruikt worden om ongunstige aroma en smaak in een inferieur product, te verbergen. DeLeon dankt haar smaken aan de natuurlijk getrokken aroma's uit de 150 tot 200 jaar oude Haute Futaie Franse eiken vaten. DeLeon eindigt met de Anejo zelfs in Frans Sauternes vaten.

Schitterende verpakking 


De identiteit van het merk wordt feilloos vertegenwoordigd door haar artistieke fles en prachtige metalen top. Elke fles is gemaakt van zwaar, dik glas met het DeLeon logo gezandstraald op de voorzijde. Het eenvoudige, minimalistisch design legt de nadruk op haar iconische metalen top ontworpen door de beroemde rock and roll sieraden ontwerper Bill Wall. Zowel de Diamante en Reposado zijn voorzien van een sterling zilveren bovenkant, terwijl de Anejo, is afgewerkt in goud.



Deleon Diamante 


DeLeon Tequila Diamante is uitzonderlijk zacht en perfect geschikt om puur te drinken. Desgewenst met wat ijs of als basis voor een premium cocktail.

Deleon Reposado 


DeLeon Tequila Reposado is ongekend zacht en complex met een rijke smaak van agave, kruiden en pepers, die worden geaccentueerd met houtachtige en rokerige tonen. Puur op zijn best maar ook bijzonder geschikt als basis voor een rijke cocktail.

Deleon Anejo 


DeLeon Tequila Anejo is de belichaming van verfijnde smaak. De eerste tequila in de wereld die rijpt in Premier Cru Sauternes vaten. DeLeon Anejo is een fluweel zachte tequila met noten van butterscotch,zwarte kersen en subtiel hout.


DeLeon Tequila kopen doe je in Nederland en België voor een mooie prijs online bij Exclusive Drinks. De drankenspeciaalzaak waar je uitsluitend de lekkerste en beste tequila zoals bijvoorbeeld die van DeLeon kunt kopen.

Meer informatie over Deleon tequila op de officiële website van Deleon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten