dinsdag 14 mei 2013

Dom Pérignon Vintage 2004

Dom Pérignon Vintage 2004 


Vandaag was de release van de nieuwe Dom Perignon Vintage 2004 champagne in de Abdij van Hautvillers, de geboorteplaats van champagne.


Dom Perignon vierde de release van haar nieuwe vintage 2004 in Hautvillers, Frankrijk. In de avond werden alle genodigden getrakteerd op een prachtige show. The Expanding Universe, een visuele projectie op de muren van de abdij door Leo Kuelbs. De geprojecteerde beelden vertelden een reis door de tijd van Dom Perignon champagne.


Bekijk de video voor een impressie van het event.

Bron: Youtube 

Wie was Dom Perignon?


Dom Pierre Perignon werd keldermeester van de Abdij in 1668. Maar liefst 47 jaar lang verfijnde hij de technologie van de wijnbereiding met als doel de beste wijn ter wereld te maken. Strenge observatie en experimenten leidde hem naar beslissende innovaties: de assemblage van druiven uit verschillende wijngaarden, de aparte wasruimte en het rijpen in de kelder. Dom Perignon wordt beschouwd als de geestelijke vader van de champagne.

Dom Perignon Vintage 2004 champagne kun je voor een mooie prijs online bestellen in de webshop van Exclusive Drinks. Uiteraard is de Dom Perignon Vintage 2004 ook verkrijgbaar in luxe geschenkverpakking

Geen opmerkingen:

Een reactie posten