zondag 24 maart 2013

Het succesverhaal van Ciroc vodka

Ciroc Ultra Premium Vodka 


Ciroc is een vodka geproduceerd en gedistribueerd door drankengigant Diageo. Ciroc vodka weet zich te onderscheiden van andere wodka door het feit dat het gemaakt is van druiven, in tegenstelling tot maïs, rogge, tarwe of aardappelen die veel vaker worden gebruikt.



De gebruikte druiven, Mauzac Blanc uit de Gaillac streek van Frankrij en de Ugni Blanc uit de Franse Cognac streek worden direct na de eerste vorst geplukt. Het sap uit deze druiven wordt vergist. Ciroc vodka is vijf keer gedistilleerd. De eerste vier destillaties van de Ugni Blanc vinden plaats in roestvrij stalen kolom ketels, de Mauzac Blanc druiven worden gedistilleerd in koperen ketels. Na destillatie worden ze vervolgens met elkaar vermengd. De verhouding is 95% Ugni Blanc en 5% Mauzac Blanc. De laatste distillatie wordt uitgevoerd in een traditionele koperen Armagnac ketel.

In 2003 is Ciroc vodka gelanceerd in de Verenigde Staten. Diageo's target waren duidelijk de "high end" klanten. Het merk werd groots geïntroduceerd in diverse grote nachtclubs maar de verkoop bleef met 40.000 dozen Ciroc op jaarbasis nog erg matig.

In 2007, heeft Sean "Diddy" Combs ingestemd om de merk ambassadeur van het Franse vodkamerk te worden. De reclame campagne in december 2007 waarin Sean Combs Ciroc vodka uitroept tot de "Officiële Nieuw Jaars's vodka" is een enorm succes. Nadat Sean Combs die tevens platenbaas is de vodka bijna continu promoot in videoclips stijgt de verkoop met razend tempo waardoor anno 2012 Ciroc de tweede meeste verkochte ultra premium wodka ter wereld is.
 
Ciroc heeft in 2010 twee nieuwe smaken op de markt gebracht, Redberry en Coconut. In 2011 werd Ciroc Peach uitgebracht. De laatste is beschreven als de meest succesvolle Noord-Amerikaanse Diageo productlancering ooit.

In Nederland en België kun je alle vier de smaken Ciroc vodka kopen in de web winkel van Exclusive Drinks. 

maandag 18 maart 2013

Ciroc versus GT Vodka

Diddy's Ciroc vs Birdman's GT Vodka


Sean Combs beter bekend als Diddy en Bryan Williams beter bekend als Birdman, zijn twee van de meest succesvolle platenbazen in de hip-hop business. 
Daarnaast zijn ze beiden zeer succesvol in de vodka branche.

Diddy sloot in 2007 met Ciroc Vodka een 50/50-Deal en zorgde ervoor dat het voorheen relatief onbekende merk nu wordt beschouwd als één van de belangrijkste spelers in de markt.

Birdman is sinds 2012 eigenaar van het merk GT Vodka, voormalig Grand Touring Vodka.
Sindsdien is GT Vodka de drank in vele muziekvideo's van bekende artiesten uit Birdmans platenlabel Cash Money Records en staat GT Vodka op het punt om de grote vodkamerken aan te vallen.

Beide vodka's hebben een alcoholpercentage van 40%, maar wat zijn nu de verschillen?

Het verschil tussen Ciroc en GT Vodka

 

Het belangrijkste verschil is dat Ciroc Vodka is gemaakt van druiven.
De druiven uit de Gaillac regio van Frankrijk worden zorgvuldig met de hand geplukt direct na de eerste vorst. Daarna worden de druiven koud gefermenteerd en ondergaat de vodka een vijfvoudige destillatie. Het resultaat is een mooie zuivere en zachte vodka.

GT Vodka is traditioneel met de hand gemaakt van uitsluitend de allerbeste Amerikaanse granen.
Door een zesvoudige destillatie en filtering door houtskool is de Vodka zeer helder en werkelijk zijdezacht.


Welke Vodka is lekkerder?

 

Smaken verschillen natuurlijk, we hebben allebei de vodka's naast elkaar geproefd, gewikt en gewogen en dit is wat we bevonden. Drink je de vodka graag puur, of met ijs dan vinden we de GT Vodka wat lekkerder omdat ze net wat zachter is met toch een mooie volle smaak. De Ciroc Vodka is ook zeer smaakvol maar net een klein tikje rauwer en doet het voor ons iets beter in de mix.

Welke vindt jij lekkerder, ontdek het zelf!

Ciroc Vodka en GT Vodka kun je in Nederland en België kopen in de webwinkel van Exclusive Drinks.

donderdag 14 maart 2013

Moët & Chandon Ice Imperial

Moët & Chandon Ice Imperial


Moët & Chandon Ice Imperial is de eerste en enige champagne die gemaakt is om te drinken met ijsklontjes. Een revolutionaire champagne die trouw blijft aan de Moët & Chandon huisstijl.



De samenstelling van de druiven die gebruikt zijn voor de Moët & Chandon Ice Imperial champagne.


Pinot Noir (40-50%), dit geeft de champagne body.
Pinot Meunier (30-40%), voor een volle en bloemige smaak.
Chardonnay (10-20%) voor een verfrissende finish.

De dosering voor deze champagne is: 45 gram suiker per liter hierdoor valt de Ice Imperial in de categorie demi-sec, wat staat voor half zoet.

Proefnotities voor de Moët & Chandon Ice Imperial champagne: 


Moët & Chandon Ice Imperial heeft een intens fruitig bouquet met krachtige aroma's van tropische vruchten als mango en guave, rijpe nectarines en tonen van framboosjes.
Een verleidelijke zoetheid van karamel en kweeperen met verfrissende zuren van grapefruit.

Serveermethode Moët & Chandon Ice Imperial champagne: 


Moët & Chandon Ice Imperial serveer je met 3 ijsblokjes in ruime wijnglazen, eventueel met onderstaande ingrediënten om de frisheid en aromatische intensiteit te verhogen.
Verse muntblaadjes, witte grapefruit schil, komkommer schil, een dun plakje gember, rood fruit als aardbeien of frambozen. Wil je de champagne helemaal in stijl drinken dan zijn de Ice Imperial glazen een must have.


woensdag 13 maart 2013

Dom Perignon Rose 2002



Dom Perignon Rose 2002


Dom Perignon Rose 2002, de hoogst scorende Dom Perignon Rose aller tijden - 98 Punten!
"... Wat een wijn is dit!" - Robert Parker's Wine Advocate.






En nu is het moment om deze champagne te kopen!
De Dom Perignon Rose 2002 heeft als beoordeling 98 Robert Parker punten en kost op dit moment nog eur. 325,- per fles. Ter vergelijking, is de 1990 Dom Perignon Rose champagne gewaardeerd met 94 RP punten en heeft deze op dit moment al een verkoopprijs van gemiddeld eur. 650,- per fles. Oftewel een verdubbeling van de prijs! Mocht u deze Dom Perignon champagne willen bestellen wacht dan niet te lang. De oplage is zoals gewoonlijk zeer beperkt.


Dom Perignon Rose 2002 kun je voor een mooie prijs online kopen in de webshop van Exclusive Drinks. De online drankenspeciaalzaak waar je de mooiste champagnes zoals bijvoorbeeld deze verbluffende Dom Perignon Rose 2002 kunt bestellen.

dinsdag 12 maart 2013

Crystal Head Vodka

Crystal Head Vodka

 

Crystal Head Vodka is een premium vodka geproduceerd door Globefill Inc. in Newfoundland en Labrador, Canada. De vodka is mede opgericht door acteur Dan Aykroyd, bekend van The Blues Brothers & Ghostbusters en door kunstenaar John Alexandar. 


Crystal Head Vodka is viervoudig gedestilleerd, triple-gefilterd door houtskool en vervolgens triple-gefilterd door Herkimer diamant kristallen.
De vodka is vrij van additieven, waaronder citrus olie, glycerine, suiker en synthetische smaakstoffen welke dikwijls gebruikt worden in vodka's.
Crystal Head Vodka is uiterst zuiver en heeft daardoor ook een officieel OU Kosher certificaat ontvangen. Na de lancering in 2008 veroverde Crystal Head Vodka in recordtempo alle 50 staten van de Verenigde Staten.


De echte kristallen fles in de vorm van een menselijke schedel ziet er geweldig uit.
Het is netjes verpakt in een geschenkverpakking en daarom ook een ontzettend leuke vodka om cadeau te doen.

Bij Exclusive Drinks kun je de Crystal Head Vodka Skull in twee maten kopen.
De standaard Crystal Head Vodka Skull van 70cl en de extra grote Crystal Head Vodka Skull in magnum formaat van 1,75 Liter.





Louboutin champagneglas

Louboutin champagneglas


Christian Louboutin de populaire Franse schoenendesigner en het champagnehuis Piper-Heidsieck hebben hun creativiteit gebundeld.
De onder vele vrouwen geliefde schoenendesigner heeft de markante high heel met vuurrode zool en 12 cm hoge stilettohak ditmaal omgetoverd in jawel, een champagneglas.
Christian Louboutin en Piper-Heidsieck nemen ons met dit bijzondere ontwerp terug naar 1880.
In die tijd was het onder decadente mannen een traditie om champagne te drinken uit een damesschoen.
Deze traditie hebben Louboutin en Piper-Heidsieck opnieuw leven in geblazen en het eindresultaat is dan ook werkelijk verbluffend!
Je schenkt de champagne rustig in de neus van de schoen, pakt het glas bij de hak vast, zet hem aan je mond en laat de champagne rustig over het voetbed naar je mond lopen. Het champagneglas is gemaakt van acryl en hiermee is dit collectors item dus ook bestand tegen een stootje. Cheers!




Dit exclusieve Christian Louboutin champagneglas kun je in Nederland en België voor een mooie prijs online kopen bij Exclusive Drinks.



Celebrities en hun favoriete champagne


Celebrities en hun favoriete champagne

 

 


 








Oprah Winfrey - Armand de Brignac champagne


Volgens Forbes was het netto vermogen in september 2012 van Winfrey 2,7 miljard dollar, waardoor ze de rijkste self-made Amerikaanse vrouw is. Haar favoriete Champagne is Armand de Brignac Brut Gold, onlangs vertelde Oprah: "Jay-Z heeft kijk op het bedrijfsleven, een ziel voor poëzie, en een smaak voor luxe. Hij stuurde me deze heerlijke Champagne, en sindsdien heb ik inmiddels al 25 dozen naar vrienden gestuurd. "


Jay-Z - Armand de Brignac champagne


Amerikaanse rapper en producer Shawn Carter, beter bekend onder zijn artiestennaam Jay-Z, had als favoriete champagne Cristal. Tot managing director van Louis Roederer, Frederic Rouzaud, zei dat hij dacht dat de merk associatie met hip-hop "schadelijk" zou kunnen zijn voor de naam van het champagnehuis. Carter vond de reactie van Rouzaud racistisch en brak zijn liefde voor het merk. Zijn aandacht viel op Armand de Brignac en deze champagne viel zo goed in de smaak dat hij tijdens feestjes het liefste een fles van 30 liter ontkurkt.

James Bond - Bollinger champagne


Hoewel de producenten van de laatste Bond-film, Skyfall, ons wil doen geloven dat de Britse spion een Heineken bier drinker is, is Bond voor velen nog altijd een champagne en een vodka-martini man. Bond heeft een aantal favoriete champagne merken, van Taittinger tot Dom Perignon, maar 007 is vooral bekend om zijn voorliefde voor Bollinger champagne. Bollinger werd in maar liefst 12 van de 23 Bond films gedronken.

Jack Nicholson - Veuve Clicquot champagne


Met 12 Oscar nominaties is Jack Nicholson de meest genomineerde mannelijke acteur aller tijden. Hij won de Best Actor Award voor zijn rollen in One Flew Over The Cuckoo's Nest en voor As Good As It Gets. Ook won hij de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol voor zijn rol in Terms of Endearment.
Maar welke champagne hij dit viert? Zijn favoriete champagne is de non-vintage van Veuve Clicquot.

Mick Jagger - Louis Roederer Cristal champagne


Jagger de zanger en songwriter van de Rolling Stones mag ook graag een glaasje champagne drinken. De band heeft betrekking op de Muddy Waters hit Champagne en Reefer.
Favoriete champagne van Jagger is Louis Roederer Cristal.

Leonardio DiCaprio - Armand de Brignac champagne


Hollywood superster DiCaprio is op dit moment in de bioscopen te zien in de Quentin Tarantino film Django Unchained. DiCaprio is een grote fan van Armand de Brignac, zozeer zelfs dat hij vorig jaar 3 miljoen dollar heeft uitgegeven aan deze champagne voor zijn verjaardag.

Kim Kardashian - Armand de Brignac champagne


Het favoriete drankje van Kim Kardashian is een White Russian, maar als het gaat om de Champagne is het misschien niet verwonderlijk dat ze dure en uitstekende smaak heeft. De favoriete bubbels van de Kardashian's zijn die van Armand de Brignac en ze koos ze ervoor om de Champagne op te dienen tijdens haar huwelijk met basketbalster Kris Humphries in 2011.

Madonna - Krug champagne


Singer, songwriter, actrice en regisseur zijn slechts enkele prestaties van superster Madonna. De best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden, heeft wereldwijd meer dan 300 miljoen platen verkocht. Madonna onthulde tijdens een recente verschijning in de Ellen DeGeneres Show dat Krug Rose haar favoriete champagne is.

Roger Federer - Moët & Chandon champagne


Vele beroemdheden hebben hun rol opgenomen als ambassadeur voor verschillende champagnehuizen. Tennis superster Roger Federer is sinds kort ambassadeur voor Moët & Chandon champagne. Actrice Scarlett Johanssen was eerder verbonden met Moët en model Claudia Schiffer is eerder verschenen als het gezicht van Dom Perignon.


De meest geliefde champagne onder de sterren is op dit moment zonder twijfel Armand de Brignac.



maandag 11 maart 2013

Remy Martin Louis XIII cognacglas

Remy Martin Louis XIII cognacglas

De koning onder de cognac Remy Martin Louis XIII verdient het allermooiste glas!





Exclusief online te bestellen bij Exclusive Drinks.
Het door Christophe Pillet ontworpen Baccarat kristallen cognacglas voor de Remy Martin Louis XIII cognac. Volledig handgemaakt en zeer beperkt leverbaar.


Armand de Brignac limited edition groene fles

Armand de Brignac champagne limited edition 2013

Traditiegetrouw brengt Armand de Brignac champagne haar jaarlijkse limited edition groene fles uit. Dit jaar is het de vijfde release van de Limited Masters Edition Bottle.


De eerste fles van de Limited Edition Green Bottle gaat naar de winnaar van het Golf Masters Tournament als een knipoog naar het beroemde groene jasje.




 

Dit jaar zal de ontvanger van de eerste fles worden beslist in april.
Bij Exclusive Drinks kunt u de groene fles al eerder verwachten, namelijk eind Maart.

The Limited Green Bottle bevat dezelfde champagne als de standaard Armand de Brignac Brut Gold. De fles draagt ​​gouden tinnen labels en voegt een kleine schoppen aas label op de achterzijde van de fles met het jaar van release. Elke fles is verpakt in een sierlijke houten kist welke afgewerkt is met 24 karaats goud en ook voorzien van de tinnen Ace of Spades.

 
 

De vorige edities waren zeer snel uitverkocht dus reserveren is absoluut aangeraden.

 

Ron Jeremy Rum

Ron de Jeremy 'the adult rum' van de legendarische ster uit de films voor volwassenen


Ron de Jeremy Rum is een uitstekende en mooi volwassen 7-jaar oude rum uit Panama.
Licht amber van kleur met aantrekkelijke koper tinten.
De rum is mooi in balans.
In de smaak eikenhout, fruit en kruiden die zacht genoeg om de subtiele hints van vanille en ruwe suikerriet te onthullen.
De afdronk is elegant en lang en blijft trouw aan de aroma's en smaken.
Deze rum drink je bij voorkeur puur of met wat ijs.



Ron Jeremy houdt van zijn rum, "Ik hou van Ron de Jeremy - de smaak is lang en vol, en de afwerking is smooth, die perfect past bij mij! En ik hou van het idee dat Ron, Rum betekend in het Spaans. Ik ben erg trots op mijn Ron en ik!.! hoop dat mijn vele vrienden over de hele wereld een kans om deze rum te proberen. Cheers! "

Ron de Jeremy Rum is met de hand gemaakt door de Cubaanse Master Distiller Francisco "Don Pancho" Fernandez. Don Pancho is een van de meest ervaren en gerenommeerde Master Distillers in de rum-industrie. Zijn vaardigheden zijn direct verantwoordelijk voor het succes van talloze rum merken.

Naast de standaard Ron de Jeremy Rum kun je bij Exclusive Drinks ook de Ron Jeremy Spiced rum kopen. De spiced rum is verrijkt met natuurlijke ingrediënten en biedt een mooie ronde, complexe aroma's met hinten van vanille en kruiden en een lange, zachte afdronk.

Armand de Brignac Trilogie

Armand de Brignac Ace of Spades Limited Edition Trilogie Set


De Armand de Brignac Ace of Spades Trilogie Set bevat alle drie de champagnes van het bekroonde champagnehuis uit Chingy-les-Roses in een zeer luxe gepolijste zwarte houten luxe koffer.
De stijlvolle koffer is met 24 karaats goud afgewerkt en bekleed met prachtig glanzend fluweel.
Het tinnen schoppenaas logo siert de bovenkant van de koffer.



De champagnes van Armand de Brignac


De
Armand de Brignac Brut Gold champagne bestaat uit 40% Chardonnay, 40% Pinot Noir en 20% Pinot Meunier druiven. De champagne is zeer complex en vol, met licht bloemige noten, een pittig fruitig karakter en subtiele brioche accenten.

De
Armand de Brignac Blanc de Blancs is volledig van Chardonnay druiven gemaakt. Deze champagne is delicaat, licht en helder met droge and crispy accenten van pure Chardonnay en aroma's van vanille en citrusvruchten.

De Armand de Brignac Rose is een blend van 50% Pinot Noir, 40% Pinot Meunier en 10% Chardonnay.

De rose heeft aroma's van verse aardbeien en zwarte bessen, met een boeket van rode vruchten en delicaat rokerige gegrilde noten.




Omdat Exclusive Drinks officieel reseller is van dit champagnemerk kun je de limited edition Armand de Brignac Ace of Spades Trilogie Set in Nederland en België exclusief bij Exclusive Drinks bestellen.

Het verschil tussen Vodka en Gin

Het verschil tussen Vodka en Gin


Vodka en gin zijn twee van de meest populaire alcoholische dranken over de hele wereld. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen deze twee drankjes die zo populair zijn?


Vodka is een mengsel van de normale, 'pretentieloze' alcohol en water. Het water in de vodka heeft weinig en in de meeste gevallen helemaal geen smaak. Gin dankt haar smaak aan kruidenextracten, met als basis jeneverbessen.

Gin oftewel jenever, is de nationale drank van Nederland. Gin is een heldere drank geliefd bij bars over de hele wereld. De alcohol wordt meestal gedistilleerd uit granen zoals gerst en rogge. Een mengsel van kruiden en specerijen extracten worden vervolgens toegevoegd. Dit plantaardige mengsel bestaat uit jeneverbes, kardemom, koriander, anijs, samen met sinaasappel en citroen schillen. Zodra de gin wordt gedestilleerd, wordt ze verdund tot de normale sterkte van 37.5 tot 45% alcohol. Gin met een alcoholpercentage van 40% heet 'dry gin'. Gin die wordt geproduceerd in verschillende delen van Europa. Gin wordt voornamelijk geproduceerd in Groot-Brittannië, Nederland en de Verenigde Staten. De 'droge gin' en de 'London gin' zijn de meest gevraagde soorten.

Een klassieke combinatie is de bekende gin-tonic.



Op de foto zie je Monkey 47 gin.

Vodka is niets anders dan alcohol die wordt gedestilleerd tot ze vrijwel smaakloos is . In het Russisch betekent vodka 'kleine beek'. Het heeft de kenmerken van een kleurloze heldere vloeistof. Het is een zuivere drank met een neutrale smaak. Over het algemeen wordt vodka gedestilleerd uit een mengsel van aardappelen en granen. De top merken gebruiken dikwijls alleen granen of zelfs druiven. Vodka heeft meestal een alcoholpercentage van 40%.
De smaken zijn vaak gebaseerd op vruchten.

Vaak vormt vodka het hoofdbestanddeel van een mix of cocktail, maar ook drinkt men vodka puur.

Op de foto zie je Crystal Head Vodka.

Populaire Gin uit het assortiment van Exclusive Drinks 


 

Populaire Vodka uit het assortiment van Exclusive Drinks

 


In de webwinkel van Exclusive Drinks kun je bovenstaande vodka's en gin bestellen.

zondag 10 maart 2013

Grootste fles champagne ter wereld

Armand de Brignac "Ace of Spades" Brut Gold 30 Liter Midas


De absolute Bugatti onder de champagnes is zonder twijfel de Armand de Brignac Brut Gold. Armand de Brignac brut gold champagne werd in 2010 tijdens een bindproeverij uit 1000 prestige champagnes gekozen tot beste champagne ter wereld. Een prestatie om trots op te zijn!

Maar het champagnehuis Cattier waartoe Armand de Brignac champagne toe behoord gaat verder.
Als enige champagnehuis produceren ze een fles van dertig liter!

Met een gewicht van meer dan 45kg is de Armand de Brignac Midas met een inhoud van maar liefst 30 liter de grootste fles champagne die je op dit moment kunt kopen.

Deze reusachtige fles heeft een volume wat gelijk staat aan 40 normale flessen en is circa 1,5 m hoog.
Het vereist meerdere personen om deze champagne uit te schenken.

Bij Exclusive Drinks kun je deze gigantische Armand de Brignac Midas bestellen.
Levertijd is circa 2 tot 3 weken.


 
 

Belaire Rosé

Belaire Rosé

 

Luc Belaire Rosé wordt geproduceerd in de zonovergoten Côte d'Azur van Zuid-Frankrijk, de thuisbasis van de mooiste rosé wijnen.
Luc Belaire Sparkling Rare Rosé is eigendom van het champagnehuis Cattier, wat beroemd is om hun prestigieuze champagne Armand de Brignac welke is verkozen tot beste champagne ter wereld uit een blindproeverij uit 1000 stuks.

Luc Belaire Rosé is niks minder indrukwekkend.
Met een prachtige blend van 90% Syrah, 5% Grenache en 5% Cinsault, de
drie beste rosé druiven van de regio hebben ze een schitterende wijn op de markt gebracht.






De wereldberoemde rapper Rick Ross "nickname Rozay" is groot fan van Luc Belaire.
Op de foto Mr. Ross met een fles Belaire tijdens zijn birthday-party.






Grand Touring Vodka

Grand Touring Vodka

 

De wereldberoemde rapartiest Bryan "Birdman" Williams is eind 2011 een partnerschap aangegaan met Grand Touring Vodka.

Birdman, CEO van YMCMB / Cash Money Records leidt het rooster van een groot aantal multi-platina artiesten, waaronder Lil Wayne, Drake, Nicki Minaj, Tyga, Busta Rhymes, DJ Khaled, Jay Sean en Bow Wow.

Door GTV uitvoerig in hun clips te  promoten is Grand Touring Vodka in no-time uitgegroeid tot een ongekend groot succes in de V.S.

Hiermee gaat GTV de concurrentie aan met Ciroc Vodka van collega rapper Diddy, een vodka die ook in Nederland en België steeds populairder aan het worden is.

GT Vodka is zorgvuldig met de hand gemaakt van de allerbeste granen en het zuiverste water.
Door een zesvoudige destillatie en filtratie door koolstof is Grand Touring Vodka zeer zacht van smaak.


Grand Touring Vodka kun je in drie smaak varianten kopen:



Grand Touring Vodka kun je voor een mooie prijs exclusief online kopen bij Exclusive Drinks.
De drankenspeciaalzaak waar je als eerste in Nederland en België Grand Touring Vodka kunt bestellen.

Beroemdheden drinken Exclusive Drinks



Beroemdheden drinken Exclusive Drinks

 

Erg populair blijven de dranken die gedronken worden door beroemdheden uit de film en muziekindustrie. De sterren die de dranken promoten in bijvoorbeeld hun videoclips bereiken dagelijks miljoenen fans. Als fan wil je natuurlijk ook graag beleven wat hun idool drinkt.
Steeds meer artiesten lenen hun gezicht aan een bepaald product of ontwikkelen in samenwerking met drankproducenten zelf hun eigen drankje.

Een recente toevoeging aan het assortiment van Exclusive Drinks is bijvoorbeeld  D'Usse cognac.


D'Usse Cognac 


Drankgigant Bacardi heeft een nieuwe high-end VSOP cognac toegevoegd aan hun portofolio. De nieuwe cognac is in juni 2012 gelanceerd in New York.
Het is een V.S.O.P Cognac, geproduceerd in Cognac (Frankrijk) in Chateau de Cognac, een groot kasteel met veel donkere kelders. Het cognac huis produceert ook Baron Otard cognac.
Niemand minder dan de populaire muzikant Jay-Z hielp bij de lancering van de cognac in zijn 40/40 Club in New York City. De wereldberoemde rapper Jay-Z speelt een zeer belangrijke rol in de nieuwe merkstrategie van 
D'Usse cognac.




Met deze premium cognac zet drankgigant Bacardi de aanval in op de vier grootste cognachuizen namelijk Hennessy, Remy Martin, Martell en Courvoisier.


D'Usse cognac is op dit moment in Nederland en Belgie exclusief te bestellen bij Exclusive Drinks.