woensdag 5 november 2014

Grey Goose VX

Nieuw van het ongekend populaire Franse vodka merk Grey Goose.

Grey Goose VX Vodka Exceptionnelle

Grey Goose VX wordt beschreven als "een huwelijk van de oorspronkelijke Grey Goose vodka met kostbare cognac". De exacte verhouding betreft 95% vodka en 5% cognac. De 'VX' in de naam staat voor 'vodka exceptionnelle' omdat de vodka cognac bevat die uitsluitend geproduceerd wordt van druiven uit de Grande Champagne Cognac regio.



François Thibault, de maker van Grey Goose, maakt gebruik van zijn jarenlange ervaring als cognac Maitre de Chai: " Vanaf de oprichting, is Grey Goose altijd een pionier in nieuwe en spannende edities. Bij het creëren van Grey Goose VX, wilde ik de aromatische noten van een kostbare cognac toevoegen, waardoor de delicate essentie van boomgaard fruit, pruim, abrikoos en de milde smaak van wilde honing aan het opmerkelijke karakter van Grey Goose vodka wordt toegevoegd. "

Grey Goose VX drink je, of beter gezegd, nip je bij voorkeur puur met wat ijs uit een ballonvorming cognacglas waarin de aroma's mooi blijven hangen.

Grey Goose VX wordt gepresenteerd in een prachtige karaf en geleverd in een luxe geschenkverpakking. De vorm van de fles en de fijne detaillering weerspiegelen het unieke karakter van de kostbare drank, naar het voorbeeld van prestigieuze Franse cognac karaffen, zoals de ronde schouders en uitgesproken zware dop, met behoud van hedendaagse stijlelementen van de originele Grey Goose fles.

Grey Goose VX koop je in Nederland en België voor een mooie prijs veilig en vertrouwd online bij Exclusive Drinks. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten